Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Škvarková pomazánka III.
Černé trubičky
Čočkový prívarok
Brokolicová nádivka
Rýžovo-jablečný nákyp
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Přírodní maso se žampiony - minutka
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort