Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Patizony zapečené s hermelínem
Babiččin košíček - Pepíček
Vaječná pomazánka II.
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Kuře v sýrovém těstíčku
Skořicové rohlíčky
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Gratinovaný květák
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí