Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boubínské bramboráčky
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Sumeček
Lilek s rajčaty
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Francouzský křehký jablečný koláč
Citronovo-tvarohová buchta
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki