Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátová pomazánka
Magdiny plátky
Česneková pomazánka - nejlepší
Jablkový mřížkový koláč
Drobenkový mazanec (bochánek)
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Čočka na kyselo - salát
Majolková krkovička se sýrem
Brokolice na mozeček po našem
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki