Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře s paprikou a olivami
Skořicové vafle
Išelské koláčky
Zapékané brambory s brokolicí a…
Bramborové hrudky - smažené
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Dýňové pyré s bramborem
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki