Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké košíčky
Zelňačka s klobásou
Nafouklá jablíčková dobrota
Dijonský koláč slaný - z listového…
Dědovy pikantní brambůrky
Hrnečkové knedlíky
Závin z bramborového těsta
Bylinkové kotlety na houbách
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki