Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Marinované špízy
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Zeleninové pohankové "rizoto"
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Červené zelí s jablky
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki