Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Skotská vejce
Jablková roláda
Vepřový králík pečený na bylinkách
Naložený hermelín s olivami
Cizrna na italský způsob III.
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí