Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa se žampiony II.
Salát ze zelených fazolek
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Jehněčí kotletky & karotky na…
Pudinková bábovka mix
Fazolková omáčka
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Zapečené brambory s mletým masem…
"Tataráček" z Romadůru
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí