Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s nudlemi
Listové taštičky plněné mletým masem
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Opékané pikantní bramborové plátky
Bramborové placky pečené v kuse
Jahodový pohár
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Dušená krkovička se zeleninou
Bylinkové kotlety na houbách
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí