Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicový koláč
Fofr koláč
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Banánový chlebíček
Rybí pomazánka II.
Kuskus na čínský způsob
Jablečná roláda s tvarohem
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí