Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelené fazolky s vejci
Třešňovo-čokoládové muffiny
Celer s uzeným masem - zapékaný
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Citronovo-tvarohová buchta
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Džem z rakytníku
Jáhlové muffiny
Kynutý koláč s tvarohem
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí