Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z makrely
Vajíčková pomazánka
"Low Temperature" - Roastbeef
Majolková bábovka - ořechová
Bramborové placky s povidly a mákem
Cuketa na orientální způsob
Buchty s kypřícím práškem
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort