Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Litý koláč s tvarohem
Kuřecí plátky v alobalu
Fofr bublanina
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Jogurtová buchta s ovocem II.
Bochánky z odpalovaného těsta
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Kachní prsa a bramborové suflé
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki