Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Mrkvová polévka s bramborem
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Salát z červené řepy s hruškou
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Almnüsse (smažené koblížky)
Smetanové fleky se zelím
Výborné domácí Koka sušenky
Meruňkové bonbony
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki