Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazole
Salát z kysaného zelí III.
Cuketa na orientální způsob
Batáty pečené v troubě
Bramboračka naší babičky
Pikantní bramborový guláš
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Lasagne s hovězím masem
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki