Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rumové kuličky II.
Dijonský koláč slaný - z listového…
Nakládaný balkánský sýr III.
Bavorský knedlík
Losos na špenátové peřince
Ajťácké Chilli con carne
Kuřecí prsa po asijsku
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Čokoládové cookies
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki