Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krémová slepičí polévka
Přírodní vepřové maso
Balkánský listový závin slaný
Bruselské hovězí - minutka
Kapustová polévka s vločkami a…
Rýže s kari na smetaně
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Dušená kari z dýně v mletém mase
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort