Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tiramisu po česku III.
Zapečená hlíva s nivou
Masíčko po námořnicku
Koláč z podmáslí
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Bramboráky se slaninou
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Hovězí po burgunsku
Kokosové sušenky
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki