Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z hlívy ústřičné
Neskutečně žravé kuře
Jablečné koláčky
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Lehký těstovinový salát s cherry…
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Fazole (nejen) se slaninou
Okoun na másle a kmínu
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki