Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z hlívy ústřičné
Zapečená růžičková kapusta podle…
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Rybízový dort s tvarohem
Brokolicová polévka
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Placičky z ricotty s cuketou a…
Kuřecí roláda s dýní
Bramborový salát s řepou
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki