Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvánky
Vepřové koleno marinované
Cizrna na italský způsob II.
Nektarinkový koláč
Cuketové lasagne
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Pečená vepřová plec s bramborem
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki