• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 4
      ks vařená vejce natvrdo
    • 4
      ks paprika bílá či zelená, nebo i malinké kapie
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 1
      špetka sůl
    • ingredience na trojobal
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a na každý položíme plátek anglické slaniny. Paprikám odřízneme vršky a vydlabeme semínka. Do každé papriky vložíme jedno celé uvařené vajíčko. Papriku s vloženým vajíčkem položíme na plátek vepřového masa se slaninou a zavineme (masíčko zakrývá papriky i po stranách). Obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme.
2
Takto plněný závitek podáváme s brambory posypanými petrželkou nebo s bramborovou kaší ve prostřed rozpůlený. Jídlo na talíři krásně vypadá a také chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danii | 16. 2. 2006 13:45

    Pro Ivču: Díky moc a zajímavá inovace, určitě vyzkouším:-) Asi jsem zrovna měla dobré papriky, vajíčko se tam krásně vešlo celé, konec papriky byl zakulacený, takže ji maso v pohodě obalilo a konec nekoukal:-)

  • Ivča | 16. 2. 2006 09:30

    Vynikající, včera jsme měli k večeři. Vejce do papriky jsem rozpůlila.Paprika do masa se nezabalila celá, konce koukaly. Místo smažení jsem vložila do zapekací mísy, kterou jsem předem vymazala sádle, přidala cibuli, maso posypala sušenými houbami, nepatrně podlila šlehačkou-zapekla.Nemá to chybu a skvěle to vypadá na talíři.SUPER!!!

  • Danii | 14. 2. 2006 13:59

    Je důležité maso do tenka rozklepat, poté není problém. Jak jsem již napsala, je vhodnější zvolit menší papriky, ne kapie (nebo malinké).

  • Anonym | 14. 2. 2006 13:30

    To musí být pořádný plátek masa, aby se do něj vešla paprika s vejcem.

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2006 11:24

    Tak už jste tam :)

  • Danii | 14. 2. 2006 11:19

    Nějak jsem to špatně zaklikla, není to anonymní recept:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Ingredience na trojobal Paprika Rostlinný olej Sůl Vařená vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Sněhové pečivo

Sněhové pečivo

Polévka z uzeného stehýnka

Polévka z uzeného stehýnka

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky (housky)

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

55
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…
28
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
27
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Vepřové tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact