• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 4
      ks vařená vejce natvrdo
    • 4
      ks paprika bílá či zelená, nebo i malinké kapie
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 1
      špetka sůl
    • ingredience na trojobal
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a na každý položíme plátek anglické slaniny. Paprikám odřízneme vršky a vydlabeme semínka. Do každé papriky vložíme jedno celé uvařené vajíčko. Papriku s vloženým vajíčkem položíme na plátek vepřového masa se slaninou a zavineme (masíčko zakrývá papriky i po stranách). Obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme.
2
Takto plněný závitek podáváme s brambory posypanými petrželkou nebo s bramborovou kaší ve prostřed rozpůlený. Jídlo na talíři krásně vypadá a také chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danii | 16. 2. 2006 13:45

    Pro Ivču: Díky moc a zajímavá inovace, určitě vyzkouším:-) Asi jsem zrovna měla dobré papriky, vajíčko se tam krásně vešlo celé, konec papriky byl zakulacený, takže ji maso v pohodě obalilo a konec nekoukal:-)

  • Ivča | 16. 2. 2006 09:30

    Vynikající, včera jsme měli k večeři. Vejce do papriky jsem rozpůlila.Paprika do masa se nezabalila celá, konce koukaly. Místo smažení jsem vložila do zapekací mísy, kterou jsem předem vymazala sádle, přidala cibuli, maso posypala sušenými houbami, nepatrně podlila šlehačkou-zapekla.Nemá to chybu a skvěle to vypadá na talíři.SUPER!!!

  • Danii | 14. 2. 2006 13:59

    Je důležité maso do tenka rozklepat, poté není problém. Jak jsem již napsala, je vhodnější zvolit menší papriky, ne kapie (nebo malinké).

  • Anonym | 14. 2. 2006 13:30

    To musí být pořádný plátek masa, aby se do něj vešla paprika s vejcem.

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2006 11:24

    Tak už jste tam :)

  • Danii | 14. 2. 2006 11:19

    Nějak jsem to špatně zaklikla, není to anonymní recept:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Ingredience na trojobal Paprika Rostlinný olej Sůl Vařená vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolky

Pikantní fazolky

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Makový koláč se sněhem

Makový koláč se sněhem

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchá vajíčková pomazánka se salámem

Jednoduchá vajíčková pomazánka se…

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

134
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
125
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…
123
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
104
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
89
Karamelové cheesecake řezy
Karamelové cheesecake…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Herečce Lence Zahradnické dalo tělo stopku: Zradilo ji koleno! Jde jen o únavu?

Herečce Lence Zahradnické dalo tělo stopku: Zradilo ji koleno! Jde jen o únavu?

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Vepřové tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact