• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vepřové řízky v bramboráku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové řízky v bramboráku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové řízky v bramboráku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 750
      g brambory
    • 4
      stroužek česnek
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • rostlinný olej na smažení
    • 3
      ks paprika zelená, červená a žlutá
    • 1
      hrst olivy
    • 1
      ks mrkev
    • 2
      ks mandarinky může být i kompot
    • 1
      plechovka ananasový kompot

Postup přípravy receptu

1
Z nastrouhaných brambor slejeme přebytečnou vodu, přidáme sůl a rozetřený česnek (obojí dle chuti), vajíčka a polohrubou mouku a dobře rozmícháme. V této směsi pak obalujeme naklepané, posolené a několika kapkami worchestrové omáčky okořeněné kotletky (je dobré je nechat před obalováním v ledničce 1 hod proležet, naskládané na sobě). Smažíme na dobře rozpáleném oleji. Pokud bude málo rozpálený, budou se chytat na pánvičku. Dopředu si připravíme na kolečka nakrájené barevné papriky, jimiž ozdobíme kolem dokola mělký talíř. Do každého kolečka umístíme jinou zeleninu nebo ovoce tak, aby kontrastovala s barvou papriky (jemně struhanou mrkev, olivy...). Doprostřed pak položíme do zlatova osmažený řízek. Jí se to i očima.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky v bramboráku

Karbanátky v bramboráku

Kotleta ve falešném bramboráku

Kotleta ve falešném bramboráku

Kuře na bramboráku

Kuře na bramboráku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vavřinec | 22. 1. 2016 12:01

    Nemusite se bat, ze vam maso zustane nedodelane. Muzete pouzit i kureci, kruti, nebo do testicka zabalit hermelin(rozkrojit podelne na dve1/2), nevytece. Delam to u nas v restauraci denne a lidem to moc chutna.

  • Vavřinec | 22. 1. 2016 12:00

    Nemusite se bat, ze vam maso zustane nedodelane. Muzete pouzit i kureci, kruti, nebo do testicka zabalit hermelin(rozkrojit podelne na dve1/2), nevytece. Delam to u nas v restauraci denne a lidem to moc chutna.

  • Martin | 9. 1. 2016 12:13

    Dobrý recept, žena mě za oběd odměnila sladkým polibkem :-)

  • kofina | 26. 1. 2013 10:48

    Pane bože :-X

  • Ján | 8. 2. 2012 17:16

    Nie je "Worchestrová omáčka" ale "Worcestrová omáčka".

  • Aryapavel | 30. 10. 2010 13:15

    Přidal jsem do nich jednu papričku jalapeño. K tomu salát z rukoly, pórku a nakládaných baby kukuřiček. Byl to excelentní oběd.

  • Jiří Šara | 3. 5. 2010 18:47

    Jen maso obalit v mouce a jinak je to vynikající..

  • Aneta Spěváková | 4. 11. 2008 12:51

    Pokud maso v bramboráku smažíte na mírném ohni, tak se bez problémů dodělá

  • lenča | 22. 4. 2007 19:39

    Recept je opravdu moc skvělý.Souhlasím s AS,jistější je orestovat maso samostatně a poté s bramborovým těstem dodělat.

  • petula | 16. 2. 2007 19:21

    me napred zarazilo ze to pise "chlap" a ze nam zenskym do toho "keca" ale pane Karle uplne jste me okouzlil tou paprikou a kontrastujicim ovocem nebo zeleninou! To musi byt nadhera a jak rikate Ji se i ocima. Dnes to bude na veceri, diky :o)))

  • Hana Janů | 15. 2. 2006 11:49

    Opravdu moc dobré, dělala jsem ne z hotlet, ale z kuřecích řízků

  • Marti | 15. 2. 2006 03:14

    Maso jsem naklepala opravdu dobre a smazila jsem na mirnejsim ohni ne primo prudkem plameni a brambory byly do zlatova a maso hotove.Mnamka

  • as | 14. 12. 2005 08:49

    Tento recept dělám často, jen ze stejných důvodů jako uvedl anonym, maso den předem naložím do oleje a marinády od Avokáda a druhý den samostatně orestuji. Pak dám na pánev bramborákové těsto a na něj položím orestované maso a nahoru dám vrstvu těsta. Osmažím po obou stranách. Musím se přiznat, že jsem zatím neměla odvahu zkoušet to jinak.

  • Tereza Jarčušková | 13. 12. 2005 13:03

    Nebojte sa, recept je dobrý a rezeň vynikajúci. U nás ho dostanete pomaly v každej reštaurácii. Pečiete z oboch strán a bravčové mäso je hotové raz-dva. Je to super bašta.

  • Anonym | 13. 12. 2005 12:56

    Jen se vam obavam, ze pri tomto potupu zustane bud maso syrove, nebo bude muset - aby se tomu zabranilo - byt bramborak cerny jak bota...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Brambory Česnek Mandarinky Mrkev Olivy Paprika Polohrubá mouka Rostlinný olej Sůl Vejce Vepřové kotlety Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Lehká tvarohová bublanina

Lehká tvarohová bublanina

Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách

Bylinková krůtí (nejen) stehna na…

Houbový kuskus - rychle a chutně

Houbový kuskus - rychle a chutně

Pórková polévka se žampiony

Pórková polévka se žampiony

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

41
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
22
Karamelové cheesecake řezy
Karamelové cheesecake…
22
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
18
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
17
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Obří smutek u Arichtevy: Dvojitá ztráta bodá jako nůž!

Obří smutek u Arichtevy: Dvojitá ztráta bodá jako nůž!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Žena, kterou zmlátila Sára Saudková: Zpověď o utajeném mileneckém vztahu!

Žena, kterou zmlátila Sára Saudková: Zpověď o utajeném mileneckém vztahu!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

  • Recepty.cz
  • Vepřové řízky v bramboráku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact