• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové ragú nadivoko
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové ragú nadivoko

autor: Lipiček
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové ragú nadivoko
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová plec
    • 50
      g sádlo
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      plátek celer
    • 10
      ks pepř mletý
    • 10
      ks nové koření
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      špetka tymián
    • 2
      dl červené víno
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1,50
      lžíce hladká mouka
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nadrobno nakrájíme. Na tuku nejdříve osmahneme kořenovou zeleninu, poté přidáme cibuli a po chvíli vmícháme maso, které opečeme ze všech stran. Jakmile je maso osmahnuté, podlijeme ho třetinou vína a trochou vody, přidáme koření a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme, až téměř změkne. Před dokončením přidáme do směsi kečup a mouku a dusíme do úplného změknutí. Nakonec vlijeme zbytek vína a prohřejeme.
2
Podávejte s knedlíkem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře nadivoko

Kuře nadivoko

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 2. 5. 2013 16:33

    plátek celeru bych ještě pochopila, ale vína 2 lahve, skleničky nebo kbelíky? :'( :'(

  • sysel | 13. 10. 2011 13:43

    moooc dobré, dávám jedna :)

  • Irena * | 23. 5. 2010 12:11

    Ragú jsem nikdy nedělala, ale jelikož mě tento způsob zaujal ze všech nejvíc rouhodla jsem se vyzkoušet. Jen mě zarazilo, že zde není uvedena sůl. Přidala jsem tedy 1 kostku masoxu, doufám, že jsem to tím nezkazila, ale chuťově to není špatné. Uvidím, co řekne rodina. Místo kečupu jsme tak é přidala brusinky.

  • Aneta Perníková | 25. 4. 2010 11:14

    Dělala jsem už několikrát a vždy jsem sklidila velký úspěch. Děkuji Milanovi za nápad s brusinkami, do takové dobroty je mi líto přidávat kečup. Opravdu mňamka.

  • Aneta Perníková | 12. 9. 2009 11:52

    Děkuji Milanovi L. za perfektní nápad s brusinkami, kečup jsem vůbec nedávala, do této delikatesy se ingredience jako kečup určitě nehodí. Vařili jsme na oslavu narozenin jako rautovou pochoutku a všichni byli nadšení.

  • Milan Lučan | 2. 11. 2008 19:45

    Vylepsil jsem to pridanim tri barev kapie a porku, vino jsem pouzil hodne kvalitni, a ve finale jsem pridal lzicku brusinek :-) parada

  • Alena | 16. 2. 2006 11:29

    Připomíná to burgundský guláš. Ale vyzkouším, vypadá to vynikajícně!!!!

  • Pavlína Svitáková | 15. 2. 2006 11:00

    Toto dělávám.Jen nedávám kečup .Je to výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Cibule Hladká mouka Kečup - jemný Mrkev Nové koření Pepř mletý Petržel Sádlo Tymián Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem

Metrový dort II.

Metrový dort II.

Brokolicová žemlovka

Brokolicová žemlovka

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

51
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
35
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
35
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Vepřové ragú nadivoko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact