• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 10
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      plátek vepřová krkovice nebo kotleta,
    • sůl
    • pepř mletý
    • sladká paprika
    • drcený kmín
    • sádlo nebo olej
  • dále:
    • 600
      g kysané zelí okapané, cca
    • 80
      g rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek nejméně
    • 200
      g uzené maso - rolka, plec, maso z žeber...
    • sůl - pozor na slanost uzeného masa
    • 1
      lžíce cukr krupice cca plná

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou s kmínem a dáme do remosky o průměru cca 24 cm, vymazané olejem nebo sádlem.
2
Okapané zelí dáme do mísy, přidáme nasekaný česnek (tím nešetříme, klidně celou menší paličku), protlak, pokrájené uzené maso, cukr a sůl. Vše promícháme a nasypeme na plátky masa, remosku zaklopíme, zapneme a pečeme cca 40-45 minut.

RADA: Proč si občas dopřát sádlo

3
Podlévat zprvu není nutné, cukr nám zajistí to, že zelí pustí dost šťávy. Podlévat budeme dle potřeby až po 45 minutách, a to dle potřeby, až budeme kontrolovat měkkost masa pro další dobu pečení a případné podlití. Doba dopékání záleží na tloušťce plátků masa, cca dalších 25-35 minut.
4
Podáváme s noky a knedlíky dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špízy pečené na bramborách (i z remosky)

Špízy pečené na bramborách (i z…

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr krupice Drcený kmín Kysané zelí Pepř mletý Rajský protlak Sádlo Sladká paprika Sůl Uzené maso Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Zapékaná kapusta s rýží

Zapékaná kapusta s rýží

Pikantule

Pikantule

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Skotská vejce

Skotská vejce

Muffinky

Muffinky

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Esíčka

Esíčka

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

61
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
50
Rybí filé v těstíčku
Rybí filé v těstíčku
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
27
Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!
Nejlepší horká čokoláda…

Zajímavé články

Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků přes vanilkové rohlíčky a linecké až po nepečené kuličky
Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků…
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka: Dva recepty, díky kterým budete za hvězdu
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka:…
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
AHA.cz Šílený soud nad Sklenaříkovou: Zanedbávání dcery

Šílený soud nad Sklenaříkovou: Zanedbávání dcery

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Mareš druhou noc u lůžka Patrika! Popsal dojemný moment

Mareš druhou noc u lůžka Patrika! Popsal dojemný moment

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Další doporučené recepty:

Vepřové plátky s šunkovými závitky
Vepřové plátky s šunkovými závitky
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vepřové po kremžsku
Vepřové po kremžsku
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
  • Recepty.cz
  • Vepřové pod zelím pečené - z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact