RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži
Vepřové plátky pana nadlesního
Plněné vepřové plátky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá chuť doplnila jsem zeleninovým salátem O:-)
no vono když se tam nedá ten med tak to zas tak nasládlé není :-| :-| :-| :-D :-D
Dobré, doporučuji přidat trochu chilli nebo nějakou ostřejší paprikovou pastu (sambal oelek)
Hm, zajímavý receptík, hned o víkendu vyzkouším, může to být mňamka 8-)
I mně chutnalo. Dala jsem "živý" zázvor a protože jsem měla otevřené bílé víno, tak jsem ho dala trošku i do marinády.
Výborné ! Křehké a nasládlé masíčko ... s rýží a mraženou zeleninkou podušenou na másle :) Rychlá a jednoduchá příprava.
Výborné! Moc nám chutnalo.
Je to opravdu výborné , takové nasládlé..........K rýži jsem akorát přidal ananas a bylo to takové šťavnaté................opravdu dobré
Je to opravdu mnamka moc chválím
Výborné, zajímavá nasládlá chuť.
Bramborové knedlíky se strouhankou
Hovězí na houbách II.
Tuňáková pomazánka IV.
Brambory zapečené se zeleninou
Banánové muffinky
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Jednoduché špenátové palačinky
Kuřecí prsíčka se žampiony
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou