• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové nudličky zase jinak

autor: Janinka005
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové nudličky zase jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta nebo kotlety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks paprika 1-2
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce povidla
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      lžička polosladká sojová omáčka
    • mouka nebo hotová jíška na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kousky, papriku na nudličky, posolíme, připdáme sójovou omáčku a pepř, dáme do hrnce s olejem a restujeme vše dohromady 2-3 minuty.
2
Pak přidáme povidla, pořádně rozmícháme a přidáme jogurt. Restujeme další 2 minutky, podlejeme trochou vody a dusíme.
3
Jak je maso měkké, zahustíme šťávu a podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček zase jinak

Bůček zase jinak

Raffaelo zase jinak

Raffaelo zase jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:33

    Ještě pro paní Romanu.Když jsem to odstavila,přidala jsem jogurt a povidla,tak jsem to důkladně rozmíchala a nechala povařit a potom jsem přidala tu jíšku,opravdu se nic nestalo.Vím od syna kuchaře,že zakysaná smetana,ochucený kopr v sladkokyselém nálevu,ocet samotný se rád sráží a proto se má buď nechat na pokojovou teplotu,já to řeším,že to dám na pár vteřinek do mikrovlnky a je to v pohodě,ale jogurt bych jen nechala stát něakou hodinku na lince,aby nebyl studený.Snad vám to pomůže.Jana

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:28

    Vynikající jídlo,vyzkošeno,snězeno.Nebyl ani žáden problém se sražením omáčky.Akorát já mám s kýtou špatné zkušenosti s tvrdostí,tak jsem pro každý případ směs masa a papriky dala na pár minut do tlkakového hrnce,potom jen přidala jogurt a povidla a bylo to opravdu moc dobré.Povidla a jogurt omáčku mírně zahustily,tak jsem jen malinko zaprášila tmavou jíškou a podávala s bramborem.Vynikající a dávám za jedna.Jana

  • Jana Remková | 18. 3. 2008 10:28

    Leni,povidla jsou fakt výborná,zkuste si najít tady Lechotickou (švestkovou,nebo povidlovou)přesně nevím,omáčku a vyzkoušejte.Tam je tato omáčkadokonce s uzeným a vynikající!!! Jana

  • Marsi | 8. 3. 2008 12:55

    Romanko,jogurtu se vubec nebojte,nemel by se srazit a v jidle je moc dobry,aby se nesrazila smetana,musite do ni pred pridanim do jidla dat trochu te teple tekutiny z toho jidla,napr.stavy nebo omacky,promichat a pak to teprve vlit do hrnce.

  • Romana | 7. 3. 2008 21:39

    Ivano a to jídlo jste i s jogurtem povařila? Několik minut dusila? Já jsem jednou přidala do jídla zakysanou smetanu. Pár vteřin jsem ji nechala v jídle povařit a výsledek katastrofa. Proto se ještě jednou ptám. Někdo říká jogurt a zakysanou smetanu nevařit, paní Jana Nováková, autorka receptu píše. Neudělá to vůbec nic. Může mi někdo poradit, kde dělám chybu, že se mi to srazí? Anebo je někde jinde finta a autorka receptu to nenapsala? Děkuji.

  • ivana | 7. 3. 2008 17:13

    Tak jsem to fakt dnes zkusila uvařit k obědu. Moc jsem tomu nevěřila a v lednici jsem měla pro jistotu nachystaný sýr na smažení, kdyby náhodou to nevyšlo. Musím říct, že mně to příjemně překvapilo. Přidala jsem půl lžíce povidel a jednu lžíci jogurtu navíc a fakt to bylo dobré. Dávám 1

  • ivana | 7. 3. 2008 13:10

    To je tak záhadná kombinace, že fakt nevím. No, vyzkouším to a napíšu.

  • Jana Nováková | 7. 3. 2008 07:32

    Neudělá to vůbec nic :-) Určitě se nesrazí, pěkně se rozpustí :-)

  • Romana | 6. 3. 2008 17:09

    Jsem začínající kuchařka, proto vařím přesně podle receptu. Bohužel někteří pisatele své recepty píši jen pro zkušené kuchaře. Mám strach z jogurtu. V receptu se píše, že přidáme jogurt, restujeme další 2 minuty, podlejeme vodou a ještě dusíme. Dusit znamená, že jídlo vře. A co to udělá s jogurtem. Nesrazí se? Děkuji za vysvětlení a poučení.

  • ladislav | 6. 3. 2008 13:20

    Zkusil jsem včera a dobrý to bylo. Dá se to.

  • lenka | 5. 3. 2008 20:43

    Vepřové a povidla?No,nějak mi to nejde dohromady,ale zkusím to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cibule Mouka Olej Paprika Pepř mletý Polosladká sojová omáčka Povidla Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kapsa

Kuřecí kapsa

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Slaná roláda jako dort

Slaná roláda jako dort

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Slaný listový závin

Slaný listový závin

Játra (nejen) se žampiony

Játra (nejen) se žampiony

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

10 minut
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

50 minut
Štědrovečerní hrachová polévka

Štědrovečerní hrachová polévka

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Smažený kapr bez kostí

Smažený kapr bez kostí

50 minut
Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

129
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
42
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
29
Svařák
Svařák
22
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát? Známe odpověď!
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát?…
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský dezert skvěle ozdobí nejenom vánoční stůl
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský…
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční, nealkoholický, jasmínový nebo orientální
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si…
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
AHA.cz Brzobohatý odhalil pravdu: Dohoda s Danielou nejspíš padne!

Brzobohatý odhalil pravdu: Dohoda s Danielou nejspíš padne!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Blesk pro ženy Princezny a princové z vašich oblíbených pohádek tehdy a dnes. Jak se změnili?

Princezny a princové z vašich oblíbených pohádek tehdy a dnes. Jak se změnili?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz Děsivý pád Honzy Musila: Před sedmi lety mu změnil život!

Děsivý pád Honzy Musila: Před sedmi lety mu změnil život!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Ideální Vánoce podle znamení zvěrokruhu: Berani touží po akci, Blíženci milují společnost a Štíři chtějí klid

Ideální Vánoce podle znamení zvěrokruhu: Berani touží po akci, Blíženci milují společnost a Štíři chtějí klid

Další doporučené recepty:

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové pečené na mléce
Vepřové pečené na mléce
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact