• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové nudličky zase jinak

autor: Janinka005
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové nudličky zase jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta nebo kotlety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks paprika 1-2
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce povidla
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      lžička polosladká sojová omáčka
    • mouka nebo hotová jíška na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kousky, papriku na nudličky, posolíme, připdáme sójovou omáčku a pepř, dáme do hrnce s olejem a restujeme vše dohromady 2-3 minuty.
2
Pak přidáme povidla, pořádně rozmícháme a přidáme jogurt. Restujeme další 2 minutky, podlejeme trochou vody a dusíme.
3
Jak je maso měkké, zahustíme šťávu a podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček zase jinak

Bůček zase jinak

Raffaelo zase jinak

Raffaelo zase jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:33

    Ještě pro paní Romanu.Když jsem to odstavila,přidala jsem jogurt a povidla,tak jsem to důkladně rozmíchala a nechala povařit a potom jsem přidala tu jíšku,opravdu se nic nestalo.Vím od syna kuchaře,že zakysaná smetana,ochucený kopr v sladkokyselém nálevu,ocet samotný se rád sráží a proto se má buď nechat na pokojovou teplotu,já to řeším,že to dám na pár vteřinek do mikrovlnky a je to v pohodě,ale jogurt bych jen nechala stát něakou hodinku na lince,aby nebyl studený.Snad vám to pomůže.Jana

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:28

    Vynikající jídlo,vyzkošeno,snězeno.Nebyl ani žáden problém se sražením omáčky.Akorát já mám s kýtou špatné zkušenosti s tvrdostí,tak jsem pro každý případ směs masa a papriky dala na pár minut do tlkakového hrnce,potom jen přidala jogurt a povidla a bylo to opravdu moc dobré.Povidla a jogurt omáčku mírně zahustily,tak jsem jen malinko zaprášila tmavou jíškou a podávala s bramborem.Vynikající a dávám za jedna.Jana

  • Jana Remková | 18. 3. 2008 10:28

    Leni,povidla jsou fakt výborná,zkuste si najít tady Lechotickou (švestkovou,nebo povidlovou)přesně nevím,omáčku a vyzkoušejte.Tam je tato omáčkadokonce s uzeným a vynikající!!! Jana

  • Marsi | 8. 3. 2008 12:55

    Romanko,jogurtu se vubec nebojte,nemel by se srazit a v jidle je moc dobry,aby se nesrazila smetana,musite do ni pred pridanim do jidla dat trochu te teple tekutiny z toho jidla,napr.stavy nebo omacky,promichat a pak to teprve vlit do hrnce.

  • Romana | 7. 3. 2008 21:39

    Ivano a to jídlo jste i s jogurtem povařila? Několik minut dusila? Já jsem jednou přidala do jídla zakysanou smetanu. Pár vteřin jsem ji nechala v jídle povařit a výsledek katastrofa. Proto se ještě jednou ptám. Někdo říká jogurt a zakysanou smetanu nevařit, paní Jana Nováková, autorka receptu píše. Neudělá to vůbec nic. Může mi někdo poradit, kde dělám chybu, že se mi to srazí? Anebo je někde jinde finta a autorka receptu to nenapsala? Děkuji.

  • ivana | 7. 3. 2008 17:13

    Tak jsem to fakt dnes zkusila uvařit k obědu. Moc jsem tomu nevěřila a v lednici jsem měla pro jistotu nachystaný sýr na smažení, kdyby náhodou to nevyšlo. Musím říct, že mně to příjemně překvapilo. Přidala jsem půl lžíce povidel a jednu lžíci jogurtu navíc a fakt to bylo dobré. Dávám 1

  • ivana | 7. 3. 2008 13:10

    To je tak záhadná kombinace, že fakt nevím. No, vyzkouším to a napíšu.

  • Jana Nováková | 7. 3. 2008 07:32

    Neudělá to vůbec nic :-) Určitě se nesrazí, pěkně se rozpustí :-)

  • Romana | 6. 3. 2008 17:09

    Jsem začínající kuchařka, proto vařím přesně podle receptu. Bohužel někteří pisatele své recepty píši jen pro zkušené kuchaře. Mám strach z jogurtu. V receptu se píše, že přidáme jogurt, restujeme další 2 minuty, podlejeme vodou a ještě dusíme. Dusit znamená, že jídlo vře. A co to udělá s jogurtem. Nesrazí se? Děkuji za vysvětlení a poučení.

  • ladislav | 6. 3. 2008 13:20

    Zkusil jsem včera a dobrý to bylo. Dá se to.

  • lenka | 5. 3. 2008 20:43

    Vepřové a povidla?No,nějak mi to nejde dohromady,ale zkusím to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cibule Mouka Olej Paprika Pepř mletý Polosladká sojová omáčka Povidla Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový patrový dort

Jahodový patrový dort

Cibulový koláč se slaninou

Cibulový koláč se slaninou

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Hned měkké vánoční perníčky

Hned měkké vánoční perníčky

Rychlé těstoviny s cuketou

Rychlé těstoviny s cuketou

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Doporučujeme

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

52
Rolky a lá hot dog s mangoldem a ricottou
Rolky a lá hot dog s…
41
Batátové jednohubky s hráškem a krevetami
Batátové jednohubky s…
34
Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu
Vegetariánské špízy s…
30
Čokoládové cupcaky s mascarpone krémem
Čokoládové cupcaky s…
29
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Těstovinový salát s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové pečené na mléce
Vepřové pečené na mléce
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact