• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové nudličky zase jinak

autor: Janinka005
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové nudličky zase jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta nebo kotlety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks paprika 1-2
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce povidla
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      lžička polosladká sojová omáčka
    • mouka nebo hotová jíška na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kousky, papriku na nudličky, posolíme, připdáme sójovou omáčku a pepř, dáme do hrnce s olejem a restujeme vše dohromady 2-3 minuty.
2
Pak přidáme povidla, pořádně rozmícháme a přidáme jogurt. Restujeme další 2 minutky, podlejeme trochou vody a dusíme.
3
Jak je maso měkké, zahustíme šťávu a podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček zase jinak

Bůček zase jinak

Raffaelo zase jinak

Raffaelo zase jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:33

    Ještě pro paní Romanu.Když jsem to odstavila,přidala jsem jogurt a povidla,tak jsem to důkladně rozmíchala a nechala povařit a potom jsem přidala tu jíšku,opravdu se nic nestalo.Vím od syna kuchaře,že zakysaná smetana,ochucený kopr v sladkokyselém nálevu,ocet samotný se rád sráží a proto se má buď nechat na pokojovou teplotu,já to řeším,že to dám na pár vteřinek do mikrovlnky a je to v pohodě,ale jogurt bych jen nechala stát něakou hodinku na lince,aby nebyl studený.Snad vám to pomůže.Jana

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:28

    Vynikající jídlo,vyzkošeno,snězeno.Nebyl ani žáden problém se sražením omáčky.Akorát já mám s kýtou špatné zkušenosti s tvrdostí,tak jsem pro každý případ směs masa a papriky dala na pár minut do tlkakového hrnce,potom jen přidala jogurt a povidla a bylo to opravdu moc dobré.Povidla a jogurt omáčku mírně zahustily,tak jsem jen malinko zaprášila tmavou jíškou a podávala s bramborem.Vynikající a dávám za jedna.Jana

  • Jana Remková | 18. 3. 2008 10:28

    Leni,povidla jsou fakt výborná,zkuste si najít tady Lechotickou (švestkovou,nebo povidlovou)přesně nevím,omáčku a vyzkoušejte.Tam je tato omáčkadokonce s uzeným a vynikající!!! Jana

  • Marsi | 8. 3. 2008 12:55

    Romanko,jogurtu se vubec nebojte,nemel by se srazit a v jidle je moc dobry,aby se nesrazila smetana,musite do ni pred pridanim do jidla dat trochu te teple tekutiny z toho jidla,napr.stavy nebo omacky,promichat a pak to teprve vlit do hrnce.

  • Romana | 7. 3. 2008 21:39

    Ivano a to jídlo jste i s jogurtem povařila? Několik minut dusila? Já jsem jednou přidala do jídla zakysanou smetanu. Pár vteřin jsem ji nechala v jídle povařit a výsledek katastrofa. Proto se ještě jednou ptám. Někdo říká jogurt a zakysanou smetanu nevařit, paní Jana Nováková, autorka receptu píše. Neudělá to vůbec nic. Může mi někdo poradit, kde dělám chybu, že se mi to srazí? Anebo je někde jinde finta a autorka receptu to nenapsala? Děkuji.

  • ivana | 7. 3. 2008 17:13

    Tak jsem to fakt dnes zkusila uvařit k obědu. Moc jsem tomu nevěřila a v lednici jsem měla pro jistotu nachystaný sýr na smažení, kdyby náhodou to nevyšlo. Musím říct, že mně to příjemně překvapilo. Přidala jsem půl lžíce povidel a jednu lžíci jogurtu navíc a fakt to bylo dobré. Dávám 1

  • ivana | 7. 3. 2008 13:10

    To je tak záhadná kombinace, že fakt nevím. No, vyzkouším to a napíšu.

  • Jana Nováková | 7. 3. 2008 07:32

    Neudělá to vůbec nic :-) Určitě se nesrazí, pěkně se rozpustí :-)

  • Romana | 6. 3. 2008 17:09

    Jsem začínající kuchařka, proto vařím přesně podle receptu. Bohužel někteří pisatele své recepty píši jen pro zkušené kuchaře. Mám strach z jogurtu. V receptu se píše, že přidáme jogurt, restujeme další 2 minuty, podlejeme vodou a ještě dusíme. Dusit znamená, že jídlo vře. A co to udělá s jogurtem. Nesrazí se? Děkuji za vysvětlení a poučení.

  • ladislav | 6. 3. 2008 13:20

    Zkusil jsem včera a dobrý to bylo. Dá se to.

  • lenka | 5. 3. 2008 20:43

    Vepřové a povidla?No,nějak mi to nejde dohromady,ale zkusím to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cibule Mouka Olej Paprika Pepř mletý Polosladká sojová omáčka Povidla Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Sekaná z ovesných vloček

Sekaná z ovesných vloček

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Pomazánka z "vepřovky"

Pomazánka z "vepřovky"

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

87
Mrkvová pomazánka s Lučinou a sýrem
Mrkvová pomazánka s…
85
Mrkvové řezy s ořechy (nejen) z remosky
Mrkvové řezy s ořechy …
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
16
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Janek Ledecký slaví 63: Postava jako ve 20!

Janek Ledecký slaví 63: Postava jako ve 20!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové pečené na mléce
Vepřové pečené na mléce
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact