• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové na žampionech se slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na žampionech se slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na žampionech se slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřová plec
    • anglická slanina
    • žampiony
    • sůl
    • pepř mletý
    • sladká smetana
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Na olivovém oleji osmažit vepřové maso. Zvlášt do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu a seškvaříme. Potom přidáme osmažené maso a nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Před koncem měkké maso vyjmeme na talíř, šťávu zahustíme smetanou a moukou. Poté opět vložíme maso a necháme chvilku prohřát. Podáváme s bramborem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové kotlety na žampiónech

Vepřové kotlety na žampiónech

Kuře na žampionech a zelenině

Kuře na žampionech a zelenině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika | 27. 5. 2013 22:02

    mnamka,dekuji

  • Pan Pstruh | 20. 4. 2013 17:37

    Vynikající se píše ty blbečku <3

  • ALAIII | 24. 11. 2012 19:12

    Tak sem to zkusil a bylo to vinikající ;-)

  • Hela | 8. 1. 2011 10:02

    Já jsem osmažila slaninu a na ní teprve maso, je to mňamka, doporučuju vyzkoušet.

  • fafejt fafejtova | 24. 4. 2009 14:06

    zní to lákavě a komentáře chválí.. právě jsem dala na plotnu. Také do papiňáku..a žampiony nebyly, tedy jsem dala předem namočené sušené bílé hříbky.. Děj se vůle boží! :-)).. Ale voní to krásně už teď.

  • ludmila horáková | 13. 2. 2008 12:19

    Moc chutnálo davam 1***.

  • ludmila horáková | 13. 2. 2008 12:18

    Moc chutnálo davam 1***.

  • kristyna p | 21. 3. 2007 13:09

    a taky je dobry to dat cely do papinaku .. pak se to nevaří tak dlouho ... a vysledek je stejný :o))

  • lucie zichova | 13. 6. 2006 13:50

    muzu k tomu podavat i houskovy knedlik,diky

  • Radka | 12. 6. 2006 09:28

    Teď jdu na to. Chci to udělat k obědu, tak jsem zvědavá, ale hned potom písnu, jak receptík chutnal:-)

  • Ivana | 10. 6. 2006 14:18

    Dneska jsem tuto baštu dělala k obědu a nezbylo ani "ň". Přijel i tchán a moc si pochutnal. Dávám 1*.

  • marcela | 10. 3. 2006 20:36

    Vynikajuce jedlo. Pri duseni som priliala trocha vody lebo sa mi zdalo ze sa ta slanina s masom pripaluje. Receptu to vsak neublizi, len je viac omacky a to nie je na skodu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Hladká mouka Pepř mletý Sladká smetana Sůl Vepřová plec Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Pikantule

Pikantule

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Prdelky

Prdelky

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Jablkový koláč se švestkami a drobenkou
Jablkový koláč se…
45
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
35
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
35
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
32
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Vepřové na žampionech se slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact