• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vepřové na pórku s rýží
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na pórku s rýží

autor: petula1792
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na pórku s rýží
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g vepřová kýta
    • maggi v kostce
    • 2
      hrst pórek
    • 1
      ks cibule středně velká
    • grilovací koření
    • česnekové koření
    • gulášové koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • mražená zelenina
    • voda
    • mouka

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme nadrobno cibulku a smažíme ji na olivovém oleji dozlatova. Poté přidáme pórek, zeleninu, maggi a chvilku smažíme. Pak přidáme maso obalené v koření nakrájení na kostičky. Zalijeme a dusíme přibližně 20-30 minut. Přikryjeme poklicí. Poté ztlumíme a zahustíme moukou s vodou. Poté podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Bůček na pórku z pečícího sáčku

Bůček na pórku z pečícího sáčku

Dušená orient plec v pórku

Dušená orient plec v pórku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Stříbro | 1. 5. 2017 18:54

    Bohužel toto je pravda a přidat ještě koření na kraby, žížaly a netopýry <:-)

  • Stŕibro | 1. 5. 2017 18:52

    Bohužel, toto je pravda a na kraby, žížaly a netopýry <:-)

  • Kacenka | 13. 4. 2014 08:26

    No, já myslím že recept je srozumitelný - a pokud někdo nepochopí, chyba nebude v receptu :-P A rejpalům bych doporučila kritizovat až po vyzkoušení... Já vyzkoušela a pochutnali jsme si :)

  • petula1792 | 28. 2. 2011 14:48

    na tuto stranku sem pridava recept poprve,nevím jak se dava o s čárkou a malé překlepy? To se stává každému ne? =-O

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 21. 1. 2011 21:04

    Jak koukám, tak si s náma asi někdo hraje. ;-)

  • Ladia
    Ladia | 21. 1. 2011 20:48

    Obávám se, že nikoliv. Už v názvu: porku - pórku. V postupu je několik hrubek: smaříme - smažíme; obalené - obalené; nakrájení - nakrájené; Přikrijeme - Přikryjeme; Potí - Poté.

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 21. 1. 2011 20:05

    Dobrý večer. Recept již prošel schválením a je v naprostém pořádku. Děkuji za pochopení. ;-)

  • Klára K. | 21. 1. 2011 19:58

    Myslím si, že čo sa dáva na tieto stránky, je všetko "Pokrm", je to nejak čudné zaradenie. Recept nie je ani označený, že čaká na schválenie!!!!!

  • 3dots | 21. 1. 2011 18:16

    "grilovací koření,česnekové, gulášové..." - už chybí jen směs na ryby :-\

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Z rýže Ze zeleniny Vepřové Červen Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové koření Cibule Grilovací koření Gulášové koření Maggi Mouka Mražená zelenina Pepř mletý Pórek Sůl Vepřová kýta Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka light

Tuňáková pomazánka light

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Hermelínový salát

Hermelínový salát

Meruňkový koláč s müsli

Meruňkový koláč s müsli

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Plněné knedlíky uzeným masem

Plněné knedlíky uzeným masem

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

74
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
61
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
26
Tradiční belgické vafle
Tradiční belgické vafle
17
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
14
Karamelový  krém
Karamelový krém

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Rána pro Varteckého: Zemřel bubeník Krpálek (†55) z kapely Kurtizány z 25. Avenue!

Rána pro Varteckého: Zemřel bubeník Krpálek (†55) z kapely Kurtizány z 25. Avenue!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

  • Recepty.cz
  • Vepřové na pórku s rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact