• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na Moravance

autor: holik.jiri
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na Moravance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová plec
    • 4
      ks párky debrecínské
    • brambory
    • sterilovaná zelenina Moravanka
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, syrové brambory na plátky, párky na kolečka. Vložíme do pekáčku, přidáme Moravanku i s nálevem, kečup, olej, osolíme a opepříme, vše promícháme.
2
Pečeme asi 50 minut zakryté a dalších 10 minut odkryté.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Králík na moravance s brambůrkami

Králík na moravance s brambůrkami

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Víla Elvíra | 27. 8. 2016 16:19

    Určitě znovu dělat nebudu. Jídlo mě zklamalo, bylo to jen pálivé maso se zeleninou. Možná by mohlo být dobré jak píše paní níže - zalité smetanou, ale zkoušet to nebudu.

  • Hana Lorencová | 8. 5. 2009 13:21

    Výborné!!

  • Jiří Vymětal | 30. 4. 2009 13:50

    Zkuste použít hovězí maso přední, na kostky a jen zalít Moravankou, opepřit a osolit a v tlakovém hrnci povařit,pak trošku zahustit. Nic jiného nedávat, brambory jako přiloha.

  • Lukáš | 18. 3. 2007 19:42

    Výborné. Jen by jsem doporucil míň kečupu. Jeto potom moc sladké. Měl jsem málo brambor tak jsem to vyřešil palicí brokolice. je to podle mě úplně jedno. Stačí jakákoliv zelenina. Jinak ta trocha brambor neměla chybu

  • Iva | 8. 12. 2005 14:54

    Moc dobré, chválím. Už jsem to pekla 2x . Je to pikantní.

  • Jane von Taafe | 3. 12. 2005 09:27

    Ano, velice dobre, jiz dlouho u nas delame jako KOTLETY NA MORAVNCE = davam osolene a opeprene kotety preliji celou moravankou a nakrajim brambory na kolecka - ale ZALIJI SLEHACKOU... a na taliri si kazdy zasype strouhanym syrem.

  • Silvie | 22. 11. 2005 20:00

    Pikantní a velmi dobré.

  • Hana Teplárková | 22. 11. 2005 15:41

    Fakt super,rychlé,dobré,prudce jedlé.

  • Lenka | 21. 11. 2005 14:10

    Fantazie, ty brambory nemají chybu, kečupu jsem dala trochu víc, výborné.

  • Jiří Holík | 21. 11. 2005 14:07

    Původně jsem dával víc masa než brambor, ale recept je asi na 1/2kg masa a 3/4kg brambor.

  • Anna | 20. 11. 2005 21:41

    Kolik brambor a plecka, když je tak přesně odměřený kečup a olej?

  • Iva | 20. 11. 2005 17:54

    Vyzkoušela jsem-pikantní a výborné. Neměla jsem ty párky,ale vůbec to nevadilo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kečup - jemný Párky Pepř mletý Rostlinný olej Sterilovaná zelenina Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilovaná kořenová zelenina

Grilovaná kořenová zelenina

Jablková buchta II

Jablková buchta II

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Těstoviny s ricottou a  pestem

Těstoviny s ricottou a pestem

Listové řezy s tvarohem

Listové řezy s tvarohem

Rychlá směs na špagety

Rychlá směs na špagety

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

94
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
72
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
51
Řecké  papriky plněné fetou
Řecké papriky plněné…
36
Dýně (nejen) se slaninou pečená
Dýně (nejen) se slaninou…
30
Placky z pekingského zelí
Placky z pekingského zelí

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Krize ve vztahu Lely a Karlose Vémoly: Mluví se o rozvodu! Na dovče v Dubaji se něco stalo…

Krize ve vztahu Lely a Karlose Vémoly: Mluví se o rozvodu! Na dovče v Dubaji se něco stalo…

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact