• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové maso na kmínu a pivu

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce sádlo
    • pepř mletý
    • 1
      lžička kmín
    • 500
      ml pivo
    • 600
      g vepřové maso
    • 2
      lžíce chleba (Strouhaný chléb)

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme pivem a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.
3
Podáváme s brambory nebo těstovinami.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 19. 3. 2016 13:21

    Hodně dobrý žrádlo <3

  • Vlaďka | 14. 10. 2012 13:32

    Moc fajn,oběd:-)díky :-)

  • taddy1 | 9. 4. 2012 00:14

    Zahušťuje se strouhaným chlebem, tak by měl být ani čerstvý, ale ani jako kámen. Tvrdší, aby šel dobře strouhat. :-)

  • pippiva
    pippiva | 6. 6. 2011 14:42

    Vyborne, neni co dodat. 8-)

  • Zdena z JM | 15. 6. 2006 12:33

    Moc dobré.Kostky masa jsem na cibulce zprudka orestovala,potom jsem překryla na čtvrky nakrájenýma bramborama,osolila a zalila pivem.Dala do trouby a asi 1 a čtvrt hodinky pekla.Chlebem jsem už nezahušťovala.S hlávkovým salátem výborné.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:38

    Vypada to velice lakave. Chleba se dava cerstvy nebo tvrdy?

  • Turča | 5. 6. 2006 12:36

    Mňaminka. Díky

  • hugo hash | 17. 5. 2004 00:24

    mazec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Kmín Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřové maso

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná bageta

Plněná bageta

Bramborová polévka zimní

Bramborová polévka zimní

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Tvarohový koláč líné ženy

Tvarohový koláč líné ženy

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
29
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
26
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Slepičí polévka s…
25
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Lucie Vondráčková má pech: Vypekla ji televize! I Vilma Cibulková

Lucie Vondráčková má pech: Vypekla ji televize! I Vilma Cibulková

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact