• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové maso na kmínu a pivu

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce sádlo
    • pepř mletý
    • 1
      lžička kmín
    • 500
      ml pivo
    • 600
      g vepřové maso
    • 2
      lžíce chleba (Strouhaný chléb)

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme pivem a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.
3
Podáváme s brambory nebo těstovinami.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 19. 3. 2016 13:21

    Hodně dobrý žrádlo <3

  • Vlaďka | 14. 10. 2012 13:32

    Moc fajn,oběd:-)díky :-)

  • taddy1 | 9. 4. 2012 00:14

    Zahušťuje se strouhaným chlebem, tak by měl být ani čerstvý, ale ani jako kámen. Tvrdší, aby šel dobře strouhat. :-)

  • pippiva
    pippiva | 6. 6. 2011 14:42

    Vyborne, neni co dodat. 8-)

  • Zdena z JM | 15. 6. 2006 12:33

    Moc dobré.Kostky masa jsem na cibulce zprudka orestovala,potom jsem překryla na čtvrky nakrájenýma bramborama,osolila a zalila pivem.Dala do trouby a asi 1 a čtvrt hodinky pekla.Chlebem jsem už nezahušťovala.S hlávkovým salátem výborné.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:38

    Vypada to velice lakave. Chleba se dava cerstvy nebo tvrdy?

  • Turča | 5. 6. 2006 12:36

    Mňaminka. Díky

  • hugo hash | 17. 5. 2004 00:24

    mazec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Kmín Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřové maso

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jitrnicový prejt

Jitrnicový prejt

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Luxus řez

Luxus řez

Kuřecí prsíčka v tatarce

Kuřecí prsíčka v tatarce

Makrelová pomazánka

Makrelová pomazánka

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…

Lívance s cukrem a skořicí

Lívance s cukrem a skořicí

Zeleninová polévka s černou čočkou

Zeleninová polévka s černou čočkou

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

147
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
110
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
53
Špaldové vanilkové rohlíčky
Špaldové vanilkové…
49
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
27
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact