• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové maso na kmínu a pivu

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce sádlo
    • pepř mletý
    • 1
      lžička kmín
    • 500
      ml pivo
    • 600
      g vepřové maso
    • 2
      lžíce chleba (Strouhaný chléb)

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme pivem a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.
3
Podáváme s brambory nebo těstovinami.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 19. 3. 2016 13:21

    Hodně dobrý žrádlo <3

  • Vlaďka | 14. 10. 2012 13:32

    Moc fajn,oběd:-)díky :-)

  • taddy1 | 9. 4. 2012 00:14

    Zahušťuje se strouhaným chlebem, tak by měl být ani čerstvý, ale ani jako kámen. Tvrdší, aby šel dobře strouhat. :-)

  • pippiva
    pippiva | 6. 6. 2011 14:42

    Vyborne, neni co dodat. 8-)

  • Zdena z JM | 15. 6. 2006 12:33

    Moc dobré.Kostky masa jsem na cibulce zprudka orestovala,potom jsem překryla na čtvrky nakrájenýma bramborama,osolila a zalila pivem.Dala do trouby a asi 1 a čtvrt hodinky pekla.Chlebem jsem už nezahušťovala.S hlávkovým salátem výborné.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:38

    Vypada to velice lakave. Chleba se dava cerstvy nebo tvrdy?

  • Turča | 5. 6. 2006 12:36

    Mňaminka. Díky

  • hugo hash | 17. 5. 2004 00:24

    mazec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Kmín Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřové maso

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pivní salát

Pivní salát

Kávové slzičky

Kávové slzičky

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Buřty na pivě

Buřty na pivě

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

52
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
50
Dýňová tortila
Dýňová tortila
48
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
45
Dietní langoše podle Ládi Hrušky
Dietní langoše podle…
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Pozdravy Ivanky Trumpové z Benátek ještě vypuknutím svatby století: Dcera (13) už ji dorostla!

Pozdravy Ivanky Trumpové z Benátek ještě vypuknutím svatby století: Dcera (13) už ji dorostla!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact