Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husí játra jako předkrm
Zapečené filé
Kubánský dort
Domácí chléb VI.
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Plněné batáty
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…