• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 750
      g vepřové maso plec, krkovice...
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • 200
      g cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • snítka tymiánu
    • rozmarýn snítka
    • sádlo nebo olej
    • vývar nebo černé pivo na podlévání

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso pokrájíme na kostky nebo plátky, osolíme, opepříme a na roztopeném sádle ho osmažíme dozlatova.

RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové

2
K osmaženému masu přisypeme pokrájenou cibuli, nasekaný česnek a drcený kmín dle chuti a bylinky. Smažíme do té doby, než cibule zesklovatí, pak zaklopíme a dusíme za občasného podlití vývarem nebo černým desetistupňovým pivem a promíchání, pod poklicí, na mírném ohni nebo v troubě do změknutí masa. Podléváme jen malým množstvím tekutiny a raději vícekrát, aby se vytvořil cibulovo-bylinkový sos.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Pokud budeme dusit bylinkové kostky v troubě, doporučuji na posledních cca 25 minut přidat k masu i řádně očištěné menší brambory, které s masem dopečeme-dodusíme doměkka. Pokud budeme dusit v hrnci, podáváme maso se šťouchanými brambory, noky nebo gnocchi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené pepřové karé v cibuli

Dušené pepřové karé v cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Zázvorová žebírka na cibuli

Zázvorová žebírka na cibuli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Pepř mletý Rozmarýn Sádlo Snítka tymiánu Sůl Vepřové maso Vývar

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Cukrářská vánočka (mazanec)

Cukrářská vánočka (mazanec)

Široké nudle se slaninou a zelím

Široké nudle se slaninou a zelím

Jablečný závin

Jablečný závin

Zdravá tortilla

Zdravá tortilla

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Pečené brambory

Pečené brambory

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Dušené mleté maso se žampióny

Dušené mleté maso se žampióny

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

19
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
13
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
10
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
9
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou náplní
Vláčný mrkvový dort s…
9
Mazanec z domácí pekárny
Mazanec z domácí pekárny

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí přání pro své blízké

Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí přání pro své blízké

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Další doporučené recepty:

Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové bavorské závitky
Vepřové bavorské závitky
Vepřové Cordon Bleu
Vepřové Cordon Bleu
Vepřové dušené v zelenině
Vepřové dušené v zelenině
Vepřové grilované špízy na Firewire
Vepřové grilované špízy na Firewire
  • Recepty.cz
  • Vepřové bylinkové kostky v cibuli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact