• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 750
      g vepřové maso plec, krkovice...
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • 200
      g cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • snítka tymiánu
    • rozmarýn snítka
    • sádlo nebo olej
    • vývar nebo černé pivo na podlévání

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso pokrájíme na kostky nebo plátky, osolíme, opepříme a na roztopeném sádle ho osmažíme dozlatova.

RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové

2
K osmaženému masu přisypeme pokrájenou cibuli, nasekaný česnek a drcený kmín dle chuti a bylinky. Smažíme do té doby, než cibule zesklovatí, pak zaklopíme a dusíme za občasného podlití vývarem nebo černým desetistupňovým pivem a promíchání, pod poklicí, na mírném ohni nebo v troubě do změknutí masa. Podléváme jen malým množstvím tekutiny a raději vícekrát, aby se vytvořil cibulovo-bylinkový sos.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Pokud budeme dusit bylinkové kostky v troubě, doporučuji na posledních cca 25 minut přidat k masu i řádně očištěné menší brambory, které s masem dopečeme-dodusíme doměkka. Pokud budeme dusit v hrnci, podáváme maso se šťouchanými brambory, noky nebo gnocchi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené pepřové karé v cibuli

Dušené pepřové karé v cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Zázvorová žebírka na cibuli

Zázvorová žebírka na cibuli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Pepř mletý Rozmarýn Sádlo Snítka tymiánu Sůl Vepřové maso Vývar

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy Pribiňáček

Řezy Pribiňáček

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Kuře pečené na bramboráku

Kuře pečené na bramboráku

Kynuté makové buchty

Kynuté makové buchty

Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou

Jednohubky / chlebíčky s červenou…

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

47
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
46
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Jablkový koláč ve skleničce
Jablkový koláč ve…
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Patrasová po týdnu hospitalizace: Proč skončila na psychiatrii?

Patrasová po týdnu hospitalizace: Proč skončila na psychiatrii?

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové bavorské závitky
Vepřové bavorské závitky
Vepřové Cordon Bleu
Vepřové Cordon Bleu
Vepřové dušené v zelenině
Vepřové dušené v zelenině
Vepřové grilované špízy na Firewire
Vepřové grilované špízy na Firewire
  • Recepty.cz
  • Vepřové bylinkové kostky v cibuli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact