• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřová pro zimní dny
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová pro zimní dny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová pro zimní dny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g fazole
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 2
      ks cibule Nasekané
    • 4
      ks mrkev Nasekané
    • 2
      ks řapíkatý celer Nasekané stonky
    • 3
      ks česnek Nasekané
    • 1
      svazek bylinky (Petrželka, šalvěj, tymián, rozmarýn)
    • 800
      g vepřové maso
    • 1
      sklenice bílé víno
    • 3
      ks klobása Nožičky
    • 3
      ks rajčata Velká
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Přes noc namočte fazole do dostatečného množství studené vody. Druhý den rozehřejte 2 lžíce olivového oleje ve velkém kastrolu, přidejte cibuli, mrkev a celer a opékejte 10 minut. Přidejte česnek, bylinky a maso vcelku, po opečení, zalijte vodou tak, aby sahala do 3/4 surovin. Opepřte. Přiveďte k varu, pak uberte, přikryjte pokličkou a nechte probublávat 1,5 hodiny. Poté přidejte fazole a víno, případně přilejte vody, pokud je potřeba, aby fazole byly pod vodou. Opět přiveďte k varu, uberte, přikryjte pokličkou a nechte probublávat další 1,5 hodiny.
2
Mezitím nakrájejte klobásky na větší kousky a na pánvi je opečte na zbývajícím oleji do zlatova. Přidejte je do kastrolu společně s rajčaty nakrájenými na větší kousky a soli dle chuti, vařte další půlhodinku, dokud maso a fazole nebudou měkké. Před podáváním vyjměte maso z kastrolu a nakrájejte na větší kusy. Vraťte do kastrolu a promíchejte. Podávejte s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný salát pro zimní večery

Ovocný salát pro zimní večery

Zapečené krupoto se sýrem a zimní zeleninou

Zapečené krupoto se sýrem a zimní…

Zimní minestrone

Zimní minestrone

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bylinky Česnek Cibule Fazole Klobása Mrkev Olivový olej Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Mramorové maso

Mramorové maso

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Banánové vafle s javorovým sirupem

Banánové vafle s javorovým sirupem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

102
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
95
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
93
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
79
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
69
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Vepřová pro zimní dny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact