• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím

0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: 85 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g vepřová panenka
    • 1
      lžíce olej
  • Na zelí:
    • 500
      g kysané zelí červené
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks jablko
    • 1
      lžička cukr
    • sůl podle chuti
    • pepř mletý podle chuti
  • Na karamelizovanou mrkev:
    • 400
      g mrkev
    • 1
      lžíce máslo
    • 0,50
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
V rendlíku orestujte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte zelí, podlijte trochou vody a duste pod pokličkou. Když je zelí téměř měkké, přidejte k němu na kousky nakrájené jablko. Podle potřeby a chuti zelí osolte, opepřete, přidejte cukr a duste dál, dokud není zcela měkké.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Mezitím očistěte mrkev. Menší mrkev nechte v celku, větší nakrájejte na kousky, pak je opečte na másle. Přidejte cukr, promíchejte a nechte mrkev mírně zkaramelizovat.
3
Panenku nakrájejte na medailonky. Opečte je z obou stran krátce na oleji.

RADA: Tip, jak na dokonalé trhané vepřové

4
Zelí podávejte s masem, mrkví a jako další přílohu můžete zkusit lokše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Panenka se šalotkou

Panenka se šalotkou

Zauzená vepřová panenka

Zauzená vepřová panenka

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Jablko Kysané zelí Máslo Mrkev Olej Pepř mletý Sůl Vepřová panenka

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Kuskus s mletým masem

Kuskus s mletým masem

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Buchta z cizrny

Buchta z cizrny

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

290
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
157
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
70
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
39
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
38
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
AHA.cz Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 26. 8. 2025: Kdo se dočká dobrých zpráv a koho čekají napjaté vztahy?

Denní horoskop na úterý 26. 8. 2025: Kdo se dočká dobrých zpráv a koho čekají napjaté vztahy?

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Princ ve výslužbě Jan Čenský: Poprvé jako model! Spolu s Kopečným a Vernerem

Princ ve výslužbě Jan Čenský: Poprvé jako model! Spolu s Kopečným a Vernerem

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Vepřová panenka v bylinkách se švestkovým čatní
Vepřová panenka v bylinkách se…
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Vepřová panenka v hořčičné krustě
  • Recepty.cz
  • Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact