• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová játra (játra) nebo drůbeží
    • 1
      lžíce škrobová moučka
    • 1
      ks vejce
    • zázvor - mletý
    • olej
    • 300
      g pórek světlé části
    • 2
      ks cibule
    • červená paprika kousek
    • 1
      špetka cukr
    • 2
      lžíce víno
    • česnek
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • petrželka
    • ořechy nebo mandle

Postup přípravy receptu

1
Játra odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky.
2
Škrobovou moučku rozmícháme se lžičkou vody, vejcem a zázvorem, přidáme játra a necháme chvíli odležet.
3
Pak je vložíme na velkou pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání opékáme asi 2 minuty. Přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a pórek, na nudličky nakrájenou papriku a rozetřený česnek a opékáme další 2 minuty. Ochutíme cukrem, vínem a sojovou omáčkou, osolíme, přidáme nakrájená ořechová jádra a lžíci vody a krátce podusíme. Nakonec ozdobíme petrželkou a podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • north face clearance online | 6. 10. 2013 09:56

    travel.state.gov. The application period is from early October by way of early December of each year. Which is the only time individuals can enter.Just about every family members in the United states of america has a minimum of a single member, now or in the previous north face clearance online http://www.ezekr.org, who came from one other nation. Even American Indians may have immigrant ancestors by way of marriage.The United states of america is one of the couple of industrial countries with a expanding population. The main cause is immigration. Right now America has just over 3 hundred million individuals. A brand new report says if present development prices continue, the nation will have four north face clearance online http://www.ezekr.org hundred thirty-eight million in two thousand fifty.

  • Klára | 13. 3. 2011 11:55

    dělalal jsem drůbeží, vínem ani sojovkou jsem nešetřila, bez papriky - manžel nemá rád a vynikající, doporučiji

  • Daniela Burdová | 17. 10. 2007 12:25

    Dala jsem podstatně více červeného vína i sójovky, bylo to skvělé. Myslím, že ne všechna jídla a la Čína musejí být pikantní, tato sladkokyselá varianta byla vynikající a všem moc chutnala.

  • FSK | 4. 8. 2004 08:55

    Myslím že červené ,tak ako som urobil ja.Ale dve lyžice vína to je málo !Mal som k dispozícii kruti játra..Ale v lyžičke vody rozmiešať lyžicu solamylu ?A bolo to málo pikantné i ked som tam dal 6stručkov cesnaku -

  • Adlet Blahu | 19. 3. 2004 09:09

    červené nebo bílé víno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Cukr Olej Ořechy Petrželka Pórek Škrobová moučka Sojová omáčka Sůl Vejce Vepřová játra Víno Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šopský salát alá Verunka

Šopský salát alá Verunka

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Boloňské brambory

Boloňské brambory

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Malý korpus

Malý korpus

Dušený listový špenát na špeku (slanině)

Dušený listový špenát na špeku …

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

55
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
47
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
43
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
17
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Blesk.cz Tanečnice StarDance Otáhalová: Po rozchodu s Onderem nový chlap!

Tanečnice StarDance Otáhalová: Po rozchodu s Onderem nový chlap!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact