• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřo knedlo zelo po čínsku

autor: cuoco
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks červené zelí
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      ks chilli papričky susene
    • 1
      ks jablka
    • 150
      ml rýžové víno
    • 100
      ml ocet ryzovy cinsky
    • 1
      ks bobkový list cerstvy
    • pepř mletý
    • 750
      g vepřové kotlety
    • 1
      lžička čínská směs pěti koření
    • 2
      lžíce olej arašídový
    • sůl
    • 2
      lžíce chilli omáčka sladka

Postup přípravy receptu

1
1 - Zelí obereme ze suchých listů, vyjkrojíme košťál a nakrajíme na proužky.
2
2 - Vě větším hrnci rozpálíme trochu oleje a dáme osmahnout nakrájanou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a rajčata.
3
3 - Přidáme nakrajené zelí a podlijeme rýžovým octem a vínem ochutíme bobkovým listem a pridáme nakrájené jablko, suché chilli a pár zrnek sečuánského koření.
4
4 - Podléváme vodou podle potřeby a dusíme do měka (my máme radši trošku křupavé).
5
5 - Dáváme pozor aby se nám nepřipálilo.
6
6 - Když chceme mít trochu hustší šťávu, přidáme lžíci maizeny a převaříme.
7
7 - Večer sme dali vepřové kotlety namarinovat kořením 5 chutí a troškou dřevěného sečuánského koření a oleje.
8
8 - na druhý den jsme dali na rozpálený gril a grilovali z obou stran. (dobré nechat 5 minut zakryté odležet)
9
9 - Knedlík jsme neměli, tak jsme v pařáku připravili koupené čínské slané pařené buchty které jsme přizdobili opraženou na drobno nakrájanou anglickou slaninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském…

Vepřo knedlo do ruky

Vepřo knedlo do ruky

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SOFIE | 14. 11. 2012 16:58

    JA MYSLIM ZE NA CESKE KNEDLO VEPRO ZELO NEMA NIKDO A KTOMU PIVECKO CO DAL SI MUZEM PRAT :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Přílohy Zeleninové Vepřové Večeře Dušení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Červené zelí Chilli omáčka Chilli papričky Cibule Čínská směs pěti koření Jablka Ocet Olej arašídový Pepř mletý Rajčata Rýžové víno Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Bezé roláda

Bezé roláda

Sýrová roláda II.

Sýrová roláda II.

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

El Paso Kořenící směs na fajitas…

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

320
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
239
Penne se špenátem
Penne se špenátem
214
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
39
Salátový prívarok II.
Salátový prívarok II.
29
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Venezuelské placičky s olivami
Venezuelské placičky s olivami
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou…
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová čína
Vepřová čína
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact