• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřo knedlo zelo po čínsku

autor: cuoco
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks červené zelí
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      ks chilli papričky susene
    • 1
      ks jablka
    • 150
      ml rýžové víno
    • 100
      ml ocet ryzovy cinsky
    • 1
      ks bobkový list cerstvy
    • pepř mletý
    • 750
      g vepřové kotlety
    • 1
      lžička čínská směs pěti koření
    • 2
      lžíce olej arašídový
    • sůl
    • 2
      lžíce chilli omáčka sladka

Postup přípravy receptu

1
1 - Zelí obereme ze suchých listů, vyjkrojíme košťál a nakrajíme na proužky.
2
2 - Vě větším hrnci rozpálíme trochu oleje a dáme osmahnout nakrájanou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a rajčata.
3
3 - Přidáme nakrajené zelí a podlijeme rýžovým octem a vínem ochutíme bobkovým listem a pridáme nakrájené jablko, suché chilli a pár zrnek sečuánského koření.
4
4 - Podléváme vodou podle potřeby a dusíme do měka (my máme radši trošku křupavé).
5
5 - Dáváme pozor aby se nám nepřipálilo.
6
6 - Když chceme mít trochu hustší šťávu, přidáme lžíci maizeny a převaříme.
7
7 - Večer sme dali vepřové kotlety namarinovat kořením 5 chutí a troškou dřevěného sečuánského koření a oleje.
8
8 - na druhý den jsme dali na rozpálený gril a grilovali z obou stran. (dobré nechat 5 minut zakryté odležet)
9
9 - Knedlík jsme neměli, tak jsme v pařáku připravili koupené čínské slané pařené buchty které jsme přizdobili opraženou na drobno nakrájanou anglickou slaninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském…

Vepřo knedlo do ruky

Vepřo knedlo do ruky

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SOFIE | 14. 11. 2012 16:58

    JA MYSLIM ZE NA CESKE KNEDLO VEPRO ZELO NEMA NIKDO A KTOMU PIVECKO CO DAL SI MUZEM PRAT :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Přílohy Zeleninové Vepřové Večeře Dušení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Červené zelí Chilli omáčka Chilli papričky Cibule Čínská směs pěti koření Jablka Ocet Olej arašídový Pepř mletý Rajčata Rýžové víno Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Hruškový koláč II.

Hruškový koláč II.

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Mrkvová mňamka

Mrkvová mňamka

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Jednoduchá šunková pomazánka

Jednoduchá šunková pomazánka

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

207
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na…
162
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
146
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
129
Slaný řecký koláč
Slaný řecký koláč
104
Výborný kávový likér
Výborný kávový likér

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Venezuelské placičky s olivami
Venezuelské placičky s olivami
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou…
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová čína
Vepřová čína
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact