• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřo knedlo zelo po čínsku

autor: cuoco
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks červené zelí
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      ks chilli papričky susene
    • 1
      ks jablka
    • 150
      ml rýžové víno
    • 100
      ml ocet ryzovy cinsky
    • 1
      ks bobkový list cerstvy
    • pepř mletý
    • 750
      g vepřové kotlety
    • 1
      lžička čínská směs pěti koření
    • 2
      lžíce olej arašídový
    • sůl
    • 2
      lžíce chilli omáčka sladka

Postup přípravy receptu

1
1 - Zelí obereme ze suchých listů, vyjkrojíme košťál a nakrajíme na proužky.
2
2 - Vě větším hrnci rozpálíme trochu oleje a dáme osmahnout nakrájanou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a rajčata.
3
3 - Přidáme nakrajené zelí a podlijeme rýžovým octem a vínem ochutíme bobkovým listem a pridáme nakrájené jablko, suché chilli a pár zrnek sečuánského koření.
4
4 - Podléváme vodou podle potřeby a dusíme do měka (my máme radši trošku křupavé).
5
5 - Dáváme pozor aby se nám nepřipálilo.
6
6 - Když chceme mít trochu hustší šťávu, přidáme lžíci maizeny a převaříme.
7
7 - Večer sme dali vepřové kotlety namarinovat kořením 5 chutí a troškou dřevěného sečuánského koření a oleje.
8
8 - na druhý den jsme dali na rozpálený gril a grilovali z obou stran. (dobré nechat 5 minut zakryté odležet)
9
9 - Knedlík jsme neměli, tak jsme v pařáku připravili koupené čínské slané pařené buchty které jsme přizdobili opraženou na drobno nakrájanou anglickou slaninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském…

Vepřo knedlo do ruky

Vepřo knedlo do ruky

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SOFIE | 14. 11. 2012 16:58

    JA MYSLIM ZE NA CESKE KNEDLO VEPRO ZELO NEMA NIKDO A KTOMU PIVECKO CO DAL SI MUZEM PRAT :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Přílohy Zeleninové Vepřové Večeře Dušení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Červené zelí Chilli omáčka Chilli papričky Cibule Čínská směs pěti koření Jablka Ocet Olej arašídový Pepř mletý Rajčata Rýžové víno Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety sypané česnekem

Špagety sypané česnekem

Meruňkový koláč

Meruňkový koláč

Karamelové řezy II.

Karamelové řezy II.

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní

Smažené šunkové rolky se sýrovou…

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

77
Máslové řízky
Máslové řízky
76
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
74
Dýňová tortila
Dýňová tortila
48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Kobližky s čokoládou
Kobližky s čokoládou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Legenda Ozzy Osbourne (†76): Příčina smrti odhalena!

Legenda Ozzy Osbourne (†76): Příčina smrti odhalena!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Venezuelské placičky s olivami
Venezuelské placičky s olivami
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou…
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová čína
Vepřová čína
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact