• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Velikonoční zapékané klobásy
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční zapékané klobásy

autor: Skarkova Dana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční zapékané klobásy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení listové těsto
    • 200
      g bílá klobása k zapékání
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička koření dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto vyválíme na plát, rádýlkem nakrájíme na čtverečky a do každého kousku vytlačíme ze střívka masovou směs. Přeložíme dva kraje do šátečku, pomažeme vajíčkem, uložíme na plech a upečeme.
2
Je to křehoučké, vynikající. Jen se po nich zapráší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglické zapékané klobásy

Anglické zapékané klobásy

Jednohubky z vinné klobásy

Jednohubky z vinné klobásy

Klobásy v peřince

Klobásy v peřince

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hela - | 23. 3. 2008 19:17

    Tohle dělám s vinnou klobásou, nevymačkávám a obalím ji jako kremroli. Pomazat vajíčkem a upéct. Vynikající. Mohou se jíst i druhý den studené.

  • Stanka | 23. 3. 2008 17:47

    Zkusila jsem to s vinnou klobasou a posypane kminem a je to mooc dobry!!

  • iveta) | 22. 3. 2008 11:09

    Nooobiiiiiii lol humusáci

  • hanule | 5. 4. 2007 13:25

    Myslím, že tyhle klobásky jsou ale k dostání jen někde. Například v Ostravě je tohle tradiční velikonoční dobrota, ale v Praze jsem klobásky neviděla a ani tu neznám nikoho, kdo tohle jídlo připravuje. Někdo klobásky balí do speciálního kynutého těsta, které je trošku nasládlé.

  • Dana | 3. 4. 2007 22:35

    Jsou to velikonocni bile klobasy k zapekani .Jsou k dostani v reznictvi nebo marketech,prave na velikonoce.

  • Miroslava Severová | 3. 4. 2007 14:27

    To mě zaujalo a ty bílé klobásy to jsou ty klasické, co se pečou hlavně na vánoce a nebo ještě znám bílé klobásy ke grilování.Tak které používáš ??Já jsem toto dělala nedávno a do čtverečku listového těsta jsem dala kousek párku.A pak jsem také dělala takové šneky se špenátem (z listového těsta). Taky výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá klobása Koření Listové těsto Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Rybí pomazánka od Moni

Rybí pomazánka od Moni

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Dušené kotlety na paprice

Dušené kotlety na paprice

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

682
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční zapékané klobásy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact