• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka v listovém těstě

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka v listovém těstě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      listové těsto
    • 100
      g uzené maso
    • 100
      g sýr
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      lžíce mražený hrášek
    • petrželová nať
    • 5
      ks vejce
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      dl mléko
    • 2
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • kmín
    • sůl
    • vepřové maso Pečené nebo vařené

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nakrájíme, polejeme mlékem, přidáme pomleté maso pečené i uzené, pomletou mrkev, cibuli i česnek. Vmícháme 4 celá vejce a 1 bílek, hrášek, koření a sekanou nať. Dobře vymícháme a dáme na 2-3 hod. do chladničky.
2
Pokud je masa řídká, zahustíme strouhankou. Těsto rozkrojíme na polovinu a každou vyválíme na obdélník. Obdélníky těsta z obou stran šikmo nakrojíme tak, aby ve středu zůstala 1/3 těsta nenakrojená. Na ni položíme válec náplně z masa (polovina na 1 těsto, druhá polovina na 2. těsto).
3
Nakrojené pásy nad náplní propleteme. Pletenec potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme kmínem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie nezlakova | 14. 4. 2009 19:41

    Tak jsem nakonec použila tu petrželku,malinko jsem zápasila s tím ,,větrníkem,,při zabalení,ale nakonec se zdařilo i chutnalo.Nádivky mi trochu přebývalo,tak jsem ten zbytek upekla v kastrolku-ani nestačila vychladnout.1*

  • Tereza J. | 6. 4. 2009 14:15

    Pani Mária, neskúšala som dať žihľavu, petržlenová vňať je voňavejšia, na chuti je cítiť, a po druhé, nemám rada žihľavu do jedál :)))

  • Majka Rončáková | 6. 4. 2009 12:28

    Dělávám to taky s kopřivama, spařím je horkou vodou a nechám okapat, pak nakrájím jako špenát.

  • marie nezlakova | 6. 4. 2009 12:06

    Terezo,nezkoušela jste místo petrželky kopřivy?Zajímalo by mě jestli bych to s nima nezkazila.Nemám žádnou praxi s kopřivou,teď je hezky mladá,ráda bych zkusila,vypadá to dobře.Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Listové těsto Majoránka Mléko Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Sýr Uzené maso Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina II.

Bublanina II.

Pikantní smažené tvarůžky

Pikantní smažené tvarůžky

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Beránek ze šlehačky

Beránek ze šlehačky

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Vydatná česnečka z uzených žeber

Vydatná česnečka z uzených žeber

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
12
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
11
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
11
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Kuřecí prsa s…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Zpěvačka Rezková po karu za Jiřího Krampola (†87): Zastala se pořadatelů!

Zpěvačka Rezková po karu za Jiřího Krampola (†87): Zastala se pořadatelů!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact