• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka v listovém těstě

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka v listovém těstě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      listové těsto
    • 100
      g uzené maso
    • 100
      g sýr
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      lžíce mražený hrášek
    • petrželová nať
    • 5
      ks vejce
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      dl mléko
    • 2
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • kmín
    • sůl
    • vepřové maso Pečené nebo vařené

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nakrájíme, polejeme mlékem, přidáme pomleté maso pečené i uzené, pomletou mrkev, cibuli i česnek. Vmícháme 4 celá vejce a 1 bílek, hrášek, koření a sekanou nať. Dobře vymícháme a dáme na 2-3 hod. do chladničky.
2
Pokud je masa řídká, zahustíme strouhankou. Těsto rozkrojíme na polovinu a každou vyválíme na obdélník. Obdélníky těsta z obou stran šikmo nakrojíme tak, aby ve středu zůstala 1/3 těsta nenakrojená. Na ni položíme válec náplně z masa (polovina na 1 těsto, druhá polovina na 2. těsto).
3
Nakrojené pásy nad náplní propleteme. Pletenec potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme kmínem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie nezlakova | 14. 4. 2009 19:41

    Tak jsem nakonec použila tu petrželku,malinko jsem zápasila s tím ,,větrníkem,,při zabalení,ale nakonec se zdařilo i chutnalo.Nádivky mi trochu přebývalo,tak jsem ten zbytek upekla v kastrolku-ani nestačila vychladnout.1*

  • Tereza J. | 6. 4. 2009 14:15

    Pani Mária, neskúšala som dať žihľavu, petržlenová vňať je voňavejšia, na chuti je cítiť, a po druhé, nemám rada žihľavu do jedál :)))

  • Majka Rončáková | 6. 4. 2009 12:28

    Dělávám to taky s kopřivama, spařím je horkou vodou a nechám okapat, pak nakrájím jako špenát.

  • marie nezlakova | 6. 4. 2009 12:06

    Terezo,nezkoušela jste místo petrželky kopřivy?Zajímalo by mě jestli bych to s nima nezkazila.Nemám žádnou praxi s kopřivou,teď je hezky mladá,ráda bych zkusila,vypadá to dobře.Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Listové těsto Majoránka Mléko Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Sýr Uzené maso Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Světová pomazánka na chlebíčky

Světová pomazánka na chlebíčky

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

Boloňské tousty

Boloňské tousty

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Pomerančové mojito

Pomerančové mojito

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

266
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
130
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
116
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
64
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
52
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact