• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka v listovém těstě

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka v listovém těstě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      listové těsto
    • 100
      g uzené maso
    • 100
      g sýr
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      lžíce mražený hrášek
    • petrželová nať
    • 5
      ks vejce
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      dl mléko
    • 2
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • kmín
    • sůl
    • vepřové maso Pečené nebo vařené

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nakrájíme, polejeme mlékem, přidáme pomleté maso pečené i uzené, pomletou mrkev, cibuli i česnek. Vmícháme 4 celá vejce a 1 bílek, hrášek, koření a sekanou nať. Dobře vymícháme a dáme na 2-3 hod. do chladničky.
2
Pokud je masa řídká, zahustíme strouhankou. Těsto rozkrojíme na polovinu a každou vyválíme na obdélník. Obdélníky těsta z obou stran šikmo nakrojíme tak, aby ve středu zůstala 1/3 těsta nenakrojená. Na ni položíme válec náplně z masa (polovina na 1 těsto, druhá polovina na 2. těsto).
3
Nakrojené pásy nad náplní propleteme. Pletenec potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme kmínem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie nezlakova | 14. 4. 2009 19:41

    Tak jsem nakonec použila tu petrželku,malinko jsem zápasila s tím ,,větrníkem,,při zabalení,ale nakonec se zdařilo i chutnalo.Nádivky mi trochu přebývalo,tak jsem ten zbytek upekla v kastrolku-ani nestačila vychladnout.1*

  • Tereza J. | 6. 4. 2009 14:15

    Pani Mária, neskúšala som dať žihľavu, petržlenová vňať je voňavejšia, na chuti je cítiť, a po druhé, nemám rada žihľavu do jedál :)))

  • Majka Rončáková | 6. 4. 2009 12:28

    Dělávám to taky s kopřivama, spařím je horkou vodou a nechám okapat, pak nakrájím jako špenát.

  • marie nezlakova | 6. 4. 2009 12:06

    Terezo,nezkoušela jste místo petrželky kopřivy?Zajímalo by mě jestli bych to s nima nezkazila.Nemám žádnou praxi s kopřivou,teď je hezky mladá,ráda bych zkusila,vypadá to dobře.Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Listové těsto Majoránka Mléko Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Sýr Uzené maso Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Omáčka z kuřete

Omáčka z kuřete

Karamelové řezy s mandlemi

Karamelové řezy s mandlemi

Kuřecí prsa na citronu

Kuřecí prsa na citronu

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Salát (nejen) z černé čočky

Salát (nejen) z černé čočky

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

35
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý…
28
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
13
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Mezinárodní den ženského orgasmu: Nejslavnější scény ve filmech! Kdo souložil doopravdy?

Mezinárodní den ženského orgasmu: Nejslavnější scény ve filmech! Kdo souložil doopravdy?

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact